De Koffieleuters

Westerhoven

De Koffieleuters Westerhoven nar
22 januari 2017

3 geweldige Zittingsavonden


Met een hoop nieuwe acts en vooral ook nieuwe gezichten is de Zitting 2017 zeker een succes geworden.

De opkomst van de Prins Botanicus is met een leuke act met film een frisse start. En we gingen van start met zijn leus/zin: De beuk erin!!

Daarna kwamen de Leuterhannekes . Zo leuk die kleintjes, maar natuurlijk ook

Ingestuurd door: jurgen

de andere leeftijden en zeker gelet op hun nieuwe kleding. Complimenten, het is een prachtige show geworden.

Dit jaar was er een nieuwe gezicht als presentator, Kees Smolders, samen met Annemiek vormen zij een nieuw duo.

We hebben kunnen ervaren waar de ouderenzorg naar toe gaat met al die bezuinigingen. Daar zijn schrijnende voorbeelden en situaties waar je van rilt en gruwelt laten zien. We konden er erg om lachen maar hopen het zelf nooit mee te maken!

Wat er gebeurt bij het inburgeren van vluchtelingen in Westerhoven werd goed neergezet door Nirak en Elleiram. Dit in combinatie met de carnaval is een ware uitdaging.

De kids van de Prins, Vorst en Adjudant hebben laten zien dat ook zij iets leuks kunnen neerzetten met elkaar. Goed in het geniep kunnen oefenen en als verrassing voor de Prins.

Wat was het thema Efteling mooi uitgewerkt voor en door de Leuterhannekes. Vele herkenbare onderdelen werden door dans en prachtige kostuums tot een wervelend show samen gesmolten. Hier waren alle leeftijden bij betrokken en zag je duidelijk een warme eenheid. Ook hier is er veel aandacht aan de uiteenlopende prachtige outfits besteed.

De o zo bekende Westerhovense juf kwam ook met haar twee eveneens o zo bekende leerlingen Joostje en Fransje weer met een heel verhaal. Ze hadden Roefeldag. Wat een eigenzinnige leerlingen heeft ze.

Vele dorps-issues passeerde de revu. Van ontbrekende pinautomaat in Westerhoven tot aan de laatste roddels uit het dorp. Om van alle nieuwtjes en roddels uit het dorp op de hoogte te blijven moet je gewoon simpelweg naar de zitting gaan. Je bent dan weer helemaal bijgepraat. Sjak levert daar ook zijn aandeel in.

Hoe leuk is het wanneer jijzelf door je eigen kinderen gespeeld word! Hilarisch voor zowel de moeders als ook het publiek.

De heren Kwinten zijn klaar om te daten. Ze willen graag aan de vrouw maar die is moeilijk te vinden. Samen filosoferen ze er op los. De burgermoeder is aanwezig in de zaal en Jan besluit ook bij haar te polsen of zij een dochter heeft die ervoor beschikbaar is. Zal het hun lukken?

De Drassers in hun nieuwe setting zorgen de gehele avond voor de muzikale omlijsting. Adjudant Marc vult deze dit jaar aan met zang. De zaal zingt uit volle borst mee.

Zo zit je achter de tralies en ontsnap je, maar blijkt dat je wederom niet verder kan door andere tralies. Dat overkwamen de heren Nol en Grad . Ze hebben daar dan hun tijd nuttig besteed door vele onderwerpen met het publiek te delen.

Zoals gebruikelijk de Gangmakers als afsluiting. Het was een hoop vermaak en gezelligheid.

Bij de finale zie je pas goed hoeveel mensen hebben mee gedaan met deze zitting. Ook achter de schermen en op het toneel. Het was zeker weer geslaagd!

logo_Green Cicerone_kl (002).jpg
loomans-verhuur-logo.jpg
Catering-content-logo.jpg
bouwservice-westerhoven.gif
logo-finance.gif
ADRA-logo.jpg
baeten.gif
Heesterbikes.gif
jankwinten.gif
hucle1.jpg
cd.png
sportprijzen-valkenswaard.jpg
logo-beukers.png
tegelplintshop.jpg
rv-installaties.png
161-011T003_topslide_1a.jpg
seuntiens.gif
bijdeneut.jpg
logo.jpg
Jansen-van-Lierop.jpg
sanden-stucadoor.gif
A3-cars-logo.jpg
LUXLIGHT.gif
Logo_vanWoerkum.jpg
jvg.jpg
coppens-constructie.jpg
daris-tegelwerken.gif
home-kop.gif
kwinten-berry.gif
gif01.jpg
Elektro-Theuws-BV1-1236x345.png
deken.jpg
dn_bol_logo.jpg
301103_333194913442517_1173213032_n.jpg
index.jpg
penneke.jpg